Uutiset

SalPa salibandyssä yhdistymisten kevät!

Share |
28.05.2018

Salon salibandytoimijoiden kentällä on kevään aikana valmisteltu isoja muutoksia. Ensi syksystä lähtien HFT:n salibandyjunioripojat pelaavat joutsenlogo rinnassa SalPan joukkueina. Lisäksi Salon Isäntien 3-divisioonan joukkue siirtyy SalPaan. Myös tyttöpuolella uudistuksia on luvassa kun HuKun C-tytöt sekä A-tyttöikäiset siirtyvät SalPaan.

Viime kaudella SalPalla oli C-ikäluokassa yhteisjoukkue TPS:n kanssa, mutta nyt päästään pelaamaan salolaisvoimin. A-tyttöikäiset ovat pelanneet naisten joukkueissa. HuKusta siirtyvistä A-juniori-ikäisistä tytöistä saadaan runko uuteen SalPan A-tyttöjoukkueeseen, jonka valmentajana toimii HuKun naisten valmennuksesta pitkään vastannut Sampo Koskela.

Salibandyliitto hyväksyi viime perjantaina kokouksessaan seurasiirtoja ja näin HFT:n poikien sekä Salon Isäntien siirtyminen SalPaan tuli sinetöityä. Salon Isäntien hakemus tehtiin hakuajan viime metreillä, kun joukkue ilmoitti halustaan siirtyä SalPaan. Viime kauden lopuksi kolmosdivariin noussut joukkue perusteli siirtymistään sillä, että SalPaan siirtyminen mahdollistaa kilpailukykyisemmän joukkueen miesten 3-divisioonaan. Viime kaudella Isäntien kokoonpanossa oli 11 henkilöä mikä on 3-divisioonaan liian vähän. Joutsenlogon alle siirtyminen helpottaa pelaajarekrytointia.

SalPan ja HFT:n yhdistettyä juniorityötään on pelaajien saaminen uuteen edustusjoukkueeseen tulevaisuudessa helpompaa, kun toimitaan saman logon alla ja vanhimmat poikajuniorit voivat näin ollen kokeilla siipiään kolmosdivarin peleissä. Isäntien siirtyminen täydentääkin poikien pelaajapolun SalPassa. Isännillä ei ole ollut aktiivista junioritoimintaa, mutta monet joukkueen aktiivit ovat toimineet ohjaajina HFT:ssä tai SalPassa.

Käytännössä kaikki nämä muutokset tarkoittavat, että ensi syksystä lähtien salibandyä on mahdollista harrastaa alle kouluikäisestä aikuisuuteen asti Salon Palloilijoiden salibandyryhmissä. Lisäksi voimien yhdistäminen tarkoittaa sitä, että salolaista salibandyosaamista saadaan hyödynnettyä nuorten valmennuksessa yhä tehokkaammin.
Kaikkien muutosten taustalla on salibandyseurojen yhteinen halu toimia lajin hyväksi ja saada Salon hajanaista salibandykenttää yhtenäisemmäksi. Yhdistyneellä SalPa salibandylla on tavoite tarjota niin tytöille kuin pojillekin mahdollisuus kasvaa ja kehittyä pelaajana laadukkaassa valmennuksessa omien tavoitteiden mukaan.


31.08.2018SALPA SALIBANDYN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN WWW.SALPA.NET
04.06.2018Kesä-heinäkuun kuukausitiedote
28.05.2018SalPa salibandyssä yhdistymisten kevät!
02.05.2018Toukokuun kuukausitiedote
04.04.2018Huhtikuun kuukausitiedote
05.03.2018Maaliskuun kuukausitiedote
05.02.2018Salibandylle palkintosadetta SalPa-Gaalassa!
05.02.2018Helmikuun kuukausitiedote
03.01.2018Tammikuun kuukausitiedote
01.12.2017SalPan joulukuun kuukausitiedote

Siirry arkistoon »